Állív kontúrozása

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

Ajakfeltöltés
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Állív kontúrozása

A legújabb szépségipari trend fókuszába az állkapocs ív került, melynek formája és arányai hozzájárulnak az arc harmonikus megjelenéséhez. A hialuronsavas feltöltések már nemcsak a mimikai ráncok kisimítására valók. A különböző molekulanagyságú, nagy sűrűségű hialuronsav textúra a hiányzó volumenek pótlására, az állvonal megerősítésére is alkalmas. A térfogat enyhe növekedésével az állkapocs határozottabb kontúrokat kap, a hangsúlyos állív miatt jobban elkülönül a nyak az arc többi részétől. Ennek megfelelően műtét nélkül érhetjük el az ideális arcforma kialakítását, a teltebb, fiatalosabb, arc megjelenését. Az eredmény pedig hosszú időn át látható.

Nőknek és férfiaknak kortól függetlenül egyaránt ajánlom , akik határozottabb, élesebb kontúrú állívre, fiatalosabb arcra vágynak.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • kontúrozott, határozott állív
  • ideális formájú és helyzetű állcsúcs
  • állvonal feszesítése, az elvesztett volumen pótlása
  • a fiatalos, harmonikus arcvonások visszaállítása

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások helyén pici bevérzések, bőrpír, enyhe viszketés, duzzanat előfordulhat, ezek azonban hamar elmúlnak. Gondos előkészítéssel a kezelés során a felülfertőződés elkerülhető! Allergiás reakció vagy késői szövődmények nem tapasztalhatóak.

Ellenjavallatok:

Aktív bőrbetegség (pl. gennyes akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozacea), lázas állapotban terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.