Drakula Therapia

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Drakula Therapia

A PRP kezelés (Platelet Rich Plasma), azaz thrombocyta/vérlemezke dús vérplazmával történő kezelés vagy elterjedtebb nevén Drakula terápia, a bőrfiatalítás egyik legújabb és egyben legtermészetesebb módszere. Azok számára különösen ideális választás , akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben , mégis látványos eredményeket várnak , ha bőrfiatalításra szánják magukat.

Az eljárás során a pácienstől vért veszünk , majd a vérből egy speciális eljárással szeparáljuk a vérlemezkékben dús felülúszót. Ez a lecentrifugált vérünk bőrfiatalítás tekintetében legértékesebb része , és mindössze csupán 1%-a a levett vérnek.

A vérlemezkék, azaz a trombociták, az összes humán növekedési faktort tartalmazzák, amelyek a sebgyógyuláshoz elengedhetetlenek.

A trombociták ezeken kívül több olyan fehérjét is kiválasztanak, amelyek kulcsfontosságú szerepet a szöveti regenerációban játszanak. A trombociták hatása nem csupán a saját fehérjéik, faktoraik kibocsátásán alapul, hanem egyéb sejteket is aktiválnak növekedési faktorok, enzimek kibocsátására, ennek megfelelően hétről hétre sokszorosára nő a bőr regeneratív kapacitása.

A bőr egészséges, fiatalos ragyogása a kezelést követő néhány héten belül nagyon látványosan javul, majd a következő hónapokban az újonnan felépülő kötőszövet megjelenésével alakul ki a végleges és várt hatás.

A PRP terápia kiválóan alkalmazható az arc fiatalítására, a nyak és dekoltázs bőrének kezelésére, az idősödő ráncos kézhát felfrissítésére,rosaceas bőr kezelésére is.

A hatás fokozatosan épül fel, egyetlen kezelésnek reálisan 2-3 hónap múlva látjuk a végső hatását .Problémafüggő , kinek mennyi kezelés javasolt , 4 hetente egy alkalom elegendő kb. 4 hónapon át , majd évente egy-két fenntartó kezelés általában érettebb bőr esetén is elegendő.

MI A TEENDŐ A PRP KEZELÉS UTÁN?

A sok apró tűszúrás duzzanatokkal, bőrpírrel és kisebb pontszerű és foltszerű véraláfutásokkal jár. A kezelt bőr utókezelése indokolt. A véraláfutások jönnek-mennek, 3-4 nap alatt teljesen eltűnnek. Feketenadálytő krém használata megkönnyíti a gyógyulási folyamatot. Szauna, szolárium, napozás tilos 1 hétig!