Exosome-Terápia

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

Ajakfeltöltés
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Exosome-Terápia

A sejt- és génterápia napjainkban az öregedésgátló és regeneratív kezelésekben is vezető szerepet kapott. Az exoszóma kezelés az egyik legújabb sejtterápiás innováció. Az Egyesült Államokban és Dél-Koreában a kezelés töretlen népszerűségnek örvend és immáron nálunk is elérhetővé vált. Az exoszómák az emberi test szinte minden sejtje által kibocsátott nanorészecskék, így minden egyes bőrsejt is rendelkezik saját exószómával. Az exoszómák jeleket továbbítanak a sejtek között, tulajdonképpen olyanok, mint a hírvivők, amelyek ,,üzeneteket’’ küldenek az egészségtelen sejteknek, és regenerálódásra késztetik őket. Nagy előnyük, hogy segítenek felébreszteni az inaktív, vagy sérült bőr és kötőszöveti sejteket, így azok újra normális sejteket fognak termelni.

Miben különbözik a többi skinboostertől?

A piacon létező skinboosterek hidratációtés tápanyagokat biztosítanak a bőr számára, az ASCE azonban nemcsak a bőr védérétegét (barrier) erősíti, hanem javítja a dermis és a bőr alatti szövetek állapotát is, ezáltal fokozva a kollagén és az elasztin szintézist.

(Barrier jelentése: Lényegében a bőr legfelső rétegéből és egy vízzáró rétegből áll, ők együtt alkotják a barriert, magyarul gát funkciót. Ahogy a neve is sugallja, meggátolja, hogy kórokozók, szennyeződés jusson a bőrbe és hogy víz távozzon a bőrből a külvilág felé.)

Gyakorlatilag a kezelés mezopennel történik és fájdalommentes . 1-2 hét különbséggel 2-3-4 kezelésre van szükség . Ez bőrminőségtől függ.

Kinek ajánlom ezt?

Kiváló megoldás azok számára is, akik nem szeretnének tartós ránctalanítást, vagy töltőanyagot, nem rajonganak sem a PRP-ért, vagy félnek attól, hogy vért vegyenek tőlük egy esztétikai kezelés céljából. Számos előnye miatt, alapvetően mindenkinek érdemes kipróbálni!❤️

Ára:

Arc: 90.000.-Ft
Arc-nyak: 120.000.-Ft
Arc-nyak-dekoltázs: 140.000.- Ft