Injekciós zsírbontás

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Injekciós zsírbontás

Helyi formázásra, makacs, vékonyabb zsírpárnák kezelésére javasolt.


Anyagtól függően hetente , vagy 3 hetente alkalmazható összesen 5-6 alkalommal .


Alkalmas toka, felkarok, háti redők, csípő, derék, fenék, belső és külső comb,térd helyi zsírdepóinak hatékony kezelésére. A toka kezelése mérettől függően 1-3 alkalom.

Működési mechanizmusa:

A szervezetben természetesen előforduló és fokozatosan felszabaduló zsírbontó enzimet tartalmaz (dezoxikolsav) amely egy másodlagos epesav. Lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. Ezeket a zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja vénás rendszeren keresztül és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetesen úton kiürülnek a szervezetből.

A kezelés során Lidocain injekcióval együtt juttatjuk a zsírbontó enzimet a kívánt kezelt területbe. Így a kezelés csak minimális kellemetlenséggel jár.

Előnyei:

 • hatékonysága klinikailag bizonyított
 • biztonságos
 • nem igényel sebészeti beavatkozást, nincsenek hegek
 • minimális mellékhatásokkal jár(pirosodás, duzzanat, csekély fájdalom)
 • nincsen felépülési időszak
 • zsírleszívással ellentétben a bőr vissza feszesedik,nem alakul ki “meglógás”

Lehetséges mellékhatások:

Mivel minden beavatkozás, ez az eljárás is járhat mellékhatásokkal, melyek jellemzően átmenetiek és maguktól megoldódnak. Pirosodás( 2óra-2nap), duzzanat , fájdalom és a kezelt terület átmeneti érzéketlensége jelentkezhet. Az estleges véraláfutásokat Arnica krémmel javasolt kezelni. Különösen a toka és az alhasi terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt bandázs, szorító ruhák viselésével csökkenthető.

Kizáró tényező:

Terhesség, szoptatás, 18 év alatt, véralvadásgátló szedése, Lidocain érzékenység, fennálló betegség, lázas állapot, bőrirritáció ( ekcéma, nap okozta leégés stb.)

Kezelés után:

 • egy hétig tilos bármilyen masszázs, test-és arckezelés, intenzív edzés, szauna, szolárium


  FONTOS! NAPI 3-4 L FOLYADÉK FOGYASZTÁSA a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására illetve a nyirokkeringés fokozására! Ennek hiányában a kezelés nem lesz eredményes.
  Ha fájdalomcsillapítóra van szükség kezelés után, akkor paracetamol tartalmú készítmény a megfelelő.