Karisma-RH Kollagén

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

KARISMA
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Karisma-RH Kollagén

A KARISMA egy injektálható, felszívódó, hialuronsav alapú kollagént tartalmazó orvostechnikai eszköz. 70%-ban tartalmaz kollagént, 30%-ban pedig nagy molekulasúlyú nem keresztkötött hialuronsavat, melyet a további öregedésgátló hatás érdekében kiegészítettek karboxi-metil-cellulózzal.
Ez a hármas kombináció fogja stimulálni a fibroblasztokat, további I-es típusú kollagén termelésre, illetve elősegíti a bőr öregedéséből adódó rugalmasságvesztés visszanyerését, anélkül, hogy megváltoztatná arc természetes vonásait. A bőr öregedési folyamatai során a kollagénrostok mennyisége csökken, minősége változik, a KARISMA pedig biztosítja a kollagénrostok gyors szintéziséhez szükséges támogatást. Hialuronsav tartalma miatt a bőr hidratálttá és ragyogóvá válik, antioxidás tartalma pedig fokozódik.

Kinek javasolt a kezelés?

Azoknak javasolt, akik szeretnék csökkenteni az arc valamint a száj esztétikai hibáit; a bőröregedésből adódó hibák korrigálására; anti-agingre; kisebb, pl. aknéból visszamaradt hegek, egyenetlenségek javítására. Biztonságos és nagyon jól integrálódik a szövetekbe. A sejtstimuláció helyreállítja a bőr feszességét és szerkezetét, fokozatosan, látványosan és tartósan javítja azt.

Hogyan történik a beavatkozás?

A kezelés során fájdalomcsillapító krém alkalmazása után a kezelendő területre sok kis apró tűszúrással juttatjuk be felületesen ezt a felszívódó, hialuronsavas kollagént, mely néhány nap alatt egyenletesen el tud oszlani a bőr alatt.

Hány kezelésre van szükség?

Bőrállagtól, életkortól függően 2-3 kezelés javasolt, egy hónap különbséggel, majd az optimális eredmény fenntartása érdekében évente érdemes ismételni a kezelést.