Profhilo kezelés

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

Ajakfeltöltés
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Profhilo kezelés

A Profhilo egy forradalmian új, bio-remodelláló és bio-rekonstruáló kezelés. A meghatározott pontokon a bőrbe jutattatott speciális hyaluronsav komplex hatására a kötőszövet többszintű, dinamikus újraépülése jön létre.

A Profhilo 100 % tisztaságú hyaluronsav-vegyület, teljesen biokompatibilis. Összehasonlítva az eddig ismert töltőanyagokkal teljesen új minőséget képvisel: amellett, hogy rendkívül magas a hyaluronsav tartalma (32 mg/ml), egyetlen adagban tartalmaz alacsony és nagy molekulatömegű hisluronsavat . Beadás után már azonnal látszik a finom és mélyebb ráncok kitöltése, javítása, a volumenizáló hatás. Ugyanakkor stimulálja a bőr rugalmas rost termelő sejtjeit (fibroblastokat), hogy több kollagént és elasztint termeljenek, ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Utóbbi lifting hatás 4-8 hét alatt teljesedik ki. A Profhilo mélyebben hidratál és hosszabban fejti ki hatását, mint az eddigi, hagyományos töltőanyagok.

A Profhilo-t az arcon Bio-esztétikai pontokba (BAP) kell injektálni, mélyen a bőrbe, oldalanként 5-5 pontba. A speciális töltőanyag beinjektálása után azonnal elkezd szétáramolni a bőrben, egyenletesen eloszlik az arc szinte teljes területén. Hatásai az egész arcon láthatóak, egyenletes eredményt ad. A Profhilo biztonságosan alkalmazható a test egész területén. Alkalmazása előnyös az olyan területeken is, mint a nyak, dekoltázs, kéz, felkarok, has és a térd.

A kezelés

A kezelés kb. 30 percet vesz igénybe, utána a normál napi rutin folytatható. Kerülendő viszont a kezelt terület megérintése 24 óráig, illetve az intenzív testedzés, a megerőltető munka, szauna, szolárium, napozás, a masszírozás, melegítés, kozmetikai, egyéb esztétikai és fogászati kezelés.