Rólam

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

Gazsovics Renáta Face art clinic
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Rólam

Üdvözöllek művészeti világomban , ahol átalakítom és létrehozom a legjobbat .

Gazsovics Renáta vagyok. Esztétikai specialista , a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói kamara tagja , valamint a Face Art Clinic megálmodója és megalapítója.

1996 óta az egészségügy életem szerves része. 25 évet dolgoztam sebészeten ápolónőként. Azt szokták mondani , hogy egy jó sebészeti nővér, - az elsajátított tudás és tapasztalat alapján - bárhol megállja a helyét az egészségügy bármely vonalán.

Szépészeti specialistaként kiteljesedtem, hisz a legnagyobb odaadással és szeretettel foglalkozom minden kedves vendégemmel. Az öröm és az elégedettség , amit az elvégzett beavatkozás után látok az arcukon, teljes bizonyossággal megerősít abban, hogy ez az én utam. Szolgáltatásaimat azon hölgyeknek és uraknak is ajánlom, akik időről időre szeretnék megújítani arcbőrük tónusát és természetes módon kívánják megőrizni fiatalos megjelenésüket, anélkül hogy kés alá feküdnének.

Gazsovics Renáta vagyok. 1996 óta az egészségügy életem szerves része. 25 évet dolgoztam sebészeten ápolónőként. Azt szokták mondani , hogy egy jó sebészeti nővér, - az elsajátított tudás és tapasztalat alapján - bárhol megállja a helyét az egészségügy bármely vonalán. Tovább képezve magam ma már szépészeti esztétaként dolgozom, ami teljes mértékben szerelemhivatássá vált. Kiteljesedtem benne, hisz a legnagyobb odaadással és szeretettel foglalkozom minden kedves vendégemmel. Az öröm és az elégedettség , amit az elvégzett beavatkozás után látok az arcukon, teljes bizonyossággal megerősít abban, hogy ez az én utam. Szolgáltatásaimat azon hölgyeknek és uraknak is ajánlom, akik időről időre szeretnék megújítani arcbőrük tónusát és természetes módon kívánják megőrizni fiatalos megjelenésüket, anélkül hogy kés alá feküdnének.