Skin Booster

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

Ajakfeltöltés
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Skin Booster

A skinbooster kezelés gyors és eredményes biorevitalizáló eljárás az idősödő, fényét és rugalmasságát vesztett, petyhüdt bőr szépségének helyreállítására. Az kezelés során hyaluronsavat juttatunk be célzottan a bőr középső rétegébe. Pontosan oda, ahol annak mennyisége lecsökken a természetes öregedési folyamat során és emiatt a bőr szárazzá, tónustalanná, rugalmatlanná válik. Az eljárás során bejuttatottt hyalurosav vizet köt meg, és amellett, hogy hidratál, elősegíti a sejtek anyagcseréjét. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, szilárdságát, visszadja a bőr feszességét és természetes fényét. Ez a hatás semmilyen hidratáló és tápláló krémmel nem érhető el, mert ilyen koncentrációban ebbe a mélységbe ezek hatóanyagai már nem jutnak be.

Mivel a hyaluronsav a súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni, ezzel a kezeléssel egy bőr alatti hidratáló raktárat alakítunk ki. Ez fokozatosan és folyamatosan helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt. Kisimítja a finom ráncokat és a kezelések után a bőr simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz.

A kezelendő területen a speciális hyaluronsavas töltőanyag injektálása előtt érzéstelenítő krémet alkalmazok. Egy kezelés is látványos eredményt ad, de 4-6 hét múlva megismételhető 2-3 alkalommal a hatás és az eredmény tartósságának fokozása érdekében. Az eredmény tartósan feszes, természetes, ragyogó, hidratált bőr. Az arc mellett alkalmazható a nyakon, a dekoltázs területében és a kézfejeken is.