Tartós ránctalanítás

“Nem az a szépség ami másoknak szép, hanem az, ami neked.”

Ajakfeltöltés
elements-set-of-natural-and-floral-elements-G9XCU6B-3

Tartós ránctalanítás

Szépészeti beavatkozások alapanyagaként mindössze 30 évvel ezelőtt kezdték bevetni ezt a mikrobiális eredetű hatóanyagot, hiszen a tökéletes végeredményhez nagyfokú szakértelmet igényel. A tartós ránctalanítás népszerűségének titka a rövid kezelési idő és ezzel fordítottan arányos sikerességi ráta, hiszen a ’mérges’ ráncokat is könnyedén megszelídíti.

A ráncok kisimítására alkalmas tartós ránctalanítást igénybe vehetjük, ha nem vagyunk teljesen megelégedve önmagunkkal, ha nem tudjuk elfogadni a ráncok kialakulásának tényét, akkor gyors és hatékony megoldást jelenthet ez az eljárás. Tartós ránctalanítással gyönyörűen kisimíthatóak az arcmimika által létrejött ráncok. Az alkalmazott területen a bőr alá juttatott vegyület hatására gyengül az izomműködés, a ráncok kisimulnak, mélységük csökken, megszűnteti a ránc keletkezését azáltal, hogy blokkolja a kezelt izom működését, így megszűntetheti az arcmimikánknak azon berögződéseit, amelyek a ráncok kialakulásáért felelősek. Az alkalmazott anyag nagymértékben hígított és legyengített formában kerül a bőrbe, nincs negatív hatással a szervezetre.

A tartós ránctalanítás használatát fiatalabb korban is alkalmazzák, főként a szemöldök között, illetve a homlok területein. Azoknak ajánlott, akiket zavarnak a mimikai ráncaik, és szeretnének látványosan 5-10 évet fiatalodni. Általában a 30-40-50 éves korosztály veszi igénybe. Fontos, hogy akkor érdemes elkezdeni, amikor még nincsenek igazán mély, bevésődött ráncok.

Egy ilyen kezelésnek nincs gyógyulási ideje, a korrekció után nyugodtan folytathatjuk a napi tevékenységünket, munkánkat. A kezelés után azonban nem ajánlott a szolárium, a napozás, a szaunázás, az arcmasszázs, illetve semmilyen olyan tevékenység, ami a kezelt terület melegedésével járhat. Mivel gyengíti a tartós ránctalanítás hatását, ami az idegvégződésekben blokkolja az ingerületátvitelt az izmokra.

Célszerű viszont azt a területet többet mozgatni, ahol a tartós ránctalanítás kezelés történt. Viszonylag gyors beavatkozás, ezért nincs szükség érzéstelenítésre. Kijelölöm a megfelelő beadási pontokat, majd finom tű segítségével bejuttatom az anyagot a mimikai izmokba. Például hónalj tartós izzadásgátlása esetén hónaljanként 15-20 ponton szúrnak felszínesen a bőr alá, megakadályozva ezzel a verejtékmirigyek működését és az izzadást. A kezelés eredménye 3-7 nap múlva látható. A hatás általában 4-6 hónapig tart, ezután megismételhető.

Többszöri kezelés után a két beavatkozás közötti időintervallum fokozatosan nő. Bizonyos esetekben nem szabad ezt a korrekciót igénybe venni. Speciális ideg- és izombetegségek esetén, az arcon lévő akut fertőzéskor, lázas állapotban, illetve terhesség vagy szoptatás alatt kerülendő ez a fajta beavatkozás.